WAREHOUSING

Vaak is het voordeliger (vaste kosten worden variabel) en efficiënter om uw voorraadbeheer door Neetron Logistics te laten verzorgen dan dit zelf te doen.
Niet alleen zijn uw goederen in veilige handen bij Neetron Logistics op een goed beveilgde locatie, ook beschikken we over alle gewenste aanvullende logistieke activiteiten!

Neetron Logistics biedt haar klanten twee soorten warehousing aan: dedicated en shared. Daarvan is een aanzienlijk deel ingericht voor shared warehousing.
Hierbij slaan we uw artikelen zo efficiënt mogelijk op, rekening houdend met uw als klant en specifieke eisen.
Dedicated warehousing houdt in dat uw artikelen in een afgeschermd dan wel beveiligd deel van onze magazijnen liggen. Afhankelijk van uw eisen zorgen wij voor de beste logistieke condities en afhandeling.
Wij maken gebruik van een modern WMS waarmee alle informatie continu voor u beschikbaar is.

Neetron Logistics biedt haar klanten zeer diverse warehousing mogelijkheden. De meest voor de hand liggende zijn stapel- en stellingopslag.
Door standaard te kiezen voor solide stellingen, kunnen we uiteenlopende artikelen zonder problemen efficiënte plaatsen in de warehouses geven.
Indien uw pallets het toe laten om gestapeld te worden hebben wij ook hier voldoende ruimte voor.
Wij hebben passende laad- en losmogelijkheden tot onze beschikking.

Veiligheid is een aspect binnen de logistieke sector dat steeds meer aandacht krijgt.
Neetron Logistics beschikt in haar warehouse over de meest accurate systemen.
De panden zijn volledig geïsoleerd en brand-/inbraakveilig volgens de meest recente normen.
Camera’s binnen en buiten het pand zorgen er daarnaast voor dat geen ongenodigde gast ongezien voorbij gaat.

  • Volledig geïsoleerde magazijnen
  • RF scanning
  • Stelling- en Stapelopslagmogelijkheden
  • VAL en VAS mogelijkheden
  • Diverse cross-dock mogelijkheden
warehouse rack

Neetron Logistics

Als logistieke partner beloven wij het gehele supply chain management te verzorgen, zodat uw zendingen veilig, snel en op tijd bij uw klanten arriveren.

Onze andere diensten

Op "maat" gemaakt, speciaal op uw wensen afgestemd!

Naast een eigen vloot aan voertuigen hebben we een groot internationaal netwerk aan vervoerders dat gespecialiseerd is in wegtransport als per spoor. Doordat we ons volledig focussen op deze modaliteiten, kunnen we u de juiste service aanbieden!

Wij brengen, of halen, uw goederen veilig naar/van wereldwijde bestemmingen met onze geweldige zee vracht-services. Wij bieden LCL- en FCL-zendingen die snel en effectief verlopen zonder vertragingen.

Wilt u veilig, snel en voordelig versturen met luchtvracht? Dan zijn wij de aangewezen partner. Wij hebben ruime ervaring met luchtvracht transport en zijn in staat om uw zending wereldwijd te versturen naar alle bestemmingen.