incoterms Neetron

Transport over de weg

Transportoplossingen op maat naar bestemmingen in heel Europa.

Tegenwoordig is ruim 90% van de goederen die in de winkels liggen via de weg vervoerd, maar er is geen enkel bedrijf met dezelfde transportvraag.
Juist daarom creëert Neetron Logistics transportoplossingen op maat naar alle bestemmingen in Europa.
Door een groot verscheidenheid in ons wagenpark en van onze partners zijn wij in staat om diverse vormen van transport aan te bieden.
Dit alles stelt ons in staat om vanuit Nederland op snelle, efficiënte, flexibele en milieuvriendelijke wijze uw goederen te vervoeren van/naar bestemmingen zoals door u opgegeven.

Neetron Logistics beschikt over een uitgebreid netwerk van partners in Europa, en wij maken dankbaar gebruik van deze lokale kennis en mogelijkheden, hetgeen ons allen ten goede komt!
De betrokken mensen spreken de taal en zijn uitstekend op de hoogte van de rij- en rusttijden als de speciale lokale omstandigheden, omleidingen, rijverboden.

Al het transport wordt door Neetron gepland en wij volgen uw zending van begin tot afgeleverd bij uw klant.
Doordat wij gebruik maken van de laatste technische ontwikkelingen in onze voertuigen zijn wij in staat om onze voertuigen 24-uur per dag te volgen en na lossing wordt de afgetekende vrachtbrief door de chauffeur gescand, deze kunnen wij u per mail sturen zodat u de garantie heeft dat de goederen zijn ontvangen.

Heeft u continue een auto nodig, ook dit behoort tot de mogelijkheden binnen Neetron Logistics. Wij kunnen voertuigen "vast" bij u inzetten u verzorgt zelf de planning. Hiermee voorkomt u dat u moet gaan investeren in personeel als materiaal. Mocht u interesse hebben dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen voor de verschillende mogelijkheden en tarieven.

on the way

Wij kunnen u de verschillende transporten aanbieden; • Groupage

  Pallet vervoer binnen 48 uur in de Benelux en Duitsland en binnen een aantal dagen in heel Europa

 • Deelladingen

  Direct afhalen en afleveren van uw zendingen die meer dan 1500 kg. wegen.

 • Compleet ladingen

  Compleet ladingen (volle auto's) naar bestemmingen in heel Europa

 • Leveringen met Kooiaap

  Ladingen kunnen m.b.v. eigen heftruck geladen/gelost worden. Vaak komt men dit tegen in de bouw. De chauffeur kan zelf zijn auto laden en/of lossen.

 • Zee containers

  Het vervoeren van zee containers, alle bekende afmetingen en soorten, binnen Europa

 • Koerier

  Zendingen tot 1200 kg die een spoedeisend karakter hebben

 • ADR transport

  Het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Hiervoor dienen de auto's speciaal te zijn uitgerust en de chauffeurs een opleiding gevolgd hebben.

 • Special services

  Al het transport wat niet in bovengenoemde categorieën vallen, ook daar hebben wij een oplossing voor. Transport op maat voor elke lading en elke bestemming!

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Mail

Onze andere diensten

voor u op "maat" gemaakt

Wij bieden u een totaalconcept op het gebied van warehousing. We zorgen dat alle logistieke diensten die verbonden zijn met warehousing soepel verlopen. Van opslag, overslag en orderpicking tot en met douanefaciliteiten en etikettering.

Wij brengen, of halen, uw goederen veilig naar/van wereldwijde bestemmingen met onze geweldige zee vracht-services. Wij bieden LCL- en FCL-zendingen die snel en effectief verlopen zonder vertragingen.

Wilt u veilig, snel en voordelig versturen met luchtvracht? Dan zijn wij de aangewezen partner. Wij hebben ruime ervaring met luchtvracht transport en zijn in staat om uw zending wereldwijd te versturen naar alle bestemmingen.

Wij treden op uit naam van uw bedrijf en zorgen dat uw zendingen perfect geregeld worden, wij zetten uw ladingen in de markt en handelen alles administratief/finacieel voor u af.