Neetron LogisticsSinds geruime tijd waren we in de omgeving aan het kijken waar we eventueel ons nieuwe pand zouden willen hebben. Uiteraard moesten we met diverse wensen en eisen rekening houden hetgeen ons af en toe wel wat kopzorgen gaf. De bereikbaarheid stond hoog in het vaandel en ook moesten we rekening gaan houden dat we de afgelopen jaren flink gegroeid zijn in het aantal eenheden als een goede ruimte om onze huidige opslag klanten te kunnen blijven bedienen.

Met enige regelmaat zaten we met elkaar om de tafel waar het ene plan wel aardig leek maar niet tot volle 100% overtuiging als het andere plan waar we bij nader inzien toch geen ruimte genoeg hadden. Kortom veel gesprekken, ideeën en koffie verder liepen we uiteindelijk in Groenlo tegen een mooie locatie....... deze bleek niet (meer) beschikbaar te zijn.

Echter..... na een aantal weken toch maar de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met "de Laarberg" en wat bleek het terrein was zojuist toch vrijgekomen! Hierop direct een afspraak gemaakt en met de betrokken mensen om de tafel. 

Na een aantal zeer plezierige gesprekken zijn we tot elkaar gekomen en gaan we eerdaags 13.000 m2 tot onze beschikking te krijgen.


Neetron Logistics gaat naar de Laarberg in GroenloDe Laarberg
Voorstel

 

 

Wordt vervolgd.......