Expeditie

Vervoer of expeditie?
 
Bij expeditie gaat het dus om doen vervoeren. Neetron Logistics spreekt met u van te voren af dat wij niet ons eigen materiaal inzetten, maar dat wij vervoerovereenkomsten sluiten met meerdere vervoerders.
 
Een expediteur dient rekening te houden met vele factoren. Denk daarbij aan administratieve formaliteiten, speciale vergunningen, transportvereisten van uw lading, een bijzondere bestemming en natuurlijk ook al het benodigde papierwerk waar een expediteur over moet beschikken.  Het zijn precies deze zaken die wij voor u regelen.
 
Als u grote(re) ladingstromen heeft en u niet afhankelijk wil zijn van één partij dan kunnen wij, in overleg met u, verschillende vervoerders selecteren op prijs/kwaliteit.
 
De uiteindelijke keuze wordt door u als bedrijf genomen, wij committeren ons aan uw voorkeuren en zorgen dat uw zendingen conform bij desbetreffende vervoerders terecht komen. U bent gevrijwaard van alle bijkomende administratieve en operationele(transport) handelingen. Per periode krijgt u een overzicht van de gedane transporten met bijbehorende kpi's, we leveren maatwerk en nemen alle zorgen uit handen, er komt tenslotte nogal wat kijken bij internationaal transport.

Wij treden op als verlengstuk van uw bedrijf terwijl u zich kan blijven focussen op uw core-business!!
 
Neetron Logistics biedt u de service die u van een moderne expediteur mag verwachten.
 
 
expeditie

Welke diensten kunnen wij u bieden:

icon

Container Transport

Wij zorgen dat uw goederen veilig naar/van wereldwijde bestemmingen vervoert worden. Wij bieden LCL- en FCL-zendingen die snel en effectief verlopen zonder vertragingen.

icon

Weg Transport

Door jarenlange ervaring kunnen wij u perfect adviseren welke vervoerder bij u wensen pakket het beste past. Gaat u voor kwaliteit of is prijs zwaar bepalend, maak uw wensen bekend en wij gaan zorgen dat het geregeld word!

icon

Kosten besparing

Door gebruik te maken van onze expeditie mogelijkheden maakt u vaste kosten variabel. Een team van goed opgeleide mensen staat voor u klaar, terwijl u zich kan focussen op uw kerntaken. Vanaf productie tot geleverd bij uw klant, ons team staat garant voor kwaliteit en service!

icon

Warehousing

Tijdelijk of voor langere termijn ruimte nodig waar dan ook in de wereld, Neetron Logistics kan dit voor u verzorgen. We werken samen met gerenommeerde bedrijven dus bijna alles is mogelijk!

icon

Havens en douane

Door jarenlange ervaring kunnen wij u ook van dienst zijn in de verschillende havens. Komen de goederen niet uit Europa dan zullen deze ingeklaard moeten worden, Neetron Logistics kan u hierbij perfect begeleiden. Heldere afspraken en tarieven.

icon

Wereldwijde service

Ons ervaren team kan u terzijde staan waar dan ook in de wereld. Heeft u transport nodig in Curacao, uw goederen moeten uit de haven van Dubai, geen land te gek, geen uitdaging te groot, we pakken het met beide handen met plezier aan!