Luchtvracht

Goederen die per vliegtuig worden vervoerd, zijn veelal hoogwaardige goederen, bederfelijke waar zoals bloemen, groente en verse vis, en farmaceutische artikelen of zaken die snel elders beschikbaar moeten zijn. De zendingen die op een vlucht zijn geboekt, worden vervoerd in luchtvrachtcontainers of op luchtvrachtpallets. Dit zijn platte, aluminium (legering) platen waar de goederen op worden gestapeld.
Naast het boeken, moet er ook met zorg benodigde documenten worden opgemaakt, zoals een airwaybill en uiteraard ook douaneformaliteiten.
Nadat de goederen zijn opgestapeld, wordt het geheel afgedekt met plastic en wordt een sterk net over de goederen gespannen zodat de goederen niet kunnen gaan schuiven tijdens de vlucht. Het opbouwen van de pallets wordt gedaan door de afhandelingsmaatschappij die door de luchtvaartmaatschappij wordt ingehuurd.

img28

Neetron logistics is uw transportpartner als het gaat om het vervoeren/verzorgen van luchtvracht zendingen.
Wij hebben ruime ervaring met het vervoeren van zendingen via luchtvracht en we zorgen er dan ook voor dat uw zending overal ter wereld geleverd of afgehaald kan worden. Snelheid en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten.

Een verzending per vliegtuig is een zeer snelle wijze van transport. Luchtvracht zendingen komen dan ook snel aan op de plaats van bestemming, doorgaans binnen enkele dagen.
Bij luchttransport volgen wij onze partners op de voet, hierdoor weten wij zeker dat uw zendingen snel en correct op de plaats van bestemming worden afgeleverd/opgehaald.

Heden ten dage zijn wij in staat om uw zendingen naar alle bestemmingen in we wereld te vervoeren.
Indien gewenst kunnen wij uw luchttransport tevens combineren met wegtransport, m.a.w. we halen de zending bij u op en transporteren deze naar de luchthaven, desgewenst kunnen wij ook het transport verzorgen in land van aankomst van uw zending.

Aangezien wij samenwerken met diverse partners kunnen wij voor u de best passende voor u uitzoeken, wij houden de regie in eigen handen, u heeft één aanspreekpunt!

Heeft u een spoedtransport die per vliegtuig verzonden dient te worden? Neem dan direct contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw zending zo snel mogelijk per luchtvracht wordt verzonden.

locations

  • Door-to-door, Uw zending wordt naar/vanaf de luchthaven over de weg naar aan/afleveradres vervoerd.
  • Airport-to-airport, uw zending wordt op de luchthaven afgeleverd, de ontvanger haalt uw zending op
  • Luchtvracht naar alle bestemmingen
  • Wij zorgen voor afhandeling van de administratie
  • Afhandeling van douaneformaliteiten (zoals invoerrechten, btw en andere regel- en wetgeving)
  • Voordelige tarieven

Mocht u meer informatie willen ontvangen of een tarief aanvragen dan vragen wij u vriendelijk om onderstaande data in te vullen en de aanvraag naar ons te versturen.