Needse Transport Onderneming

Het begin......

Opgericht op 1 Januari 2000 in Neede Gelderland.
De start vond plaats middels 1 vrachtauto die ingezet werd op de pallet handel en kantoor aan huis. Hij zelf achter het stuur terwijl zij op kantoor allerhande werkzaamheden verrichtte. Door de goede en snelle service kwam het verzoek al snel vanuit de klanten om het aantal in te zetten auto’s te vergroten zodat ook hun goederen door Neetron Logistics vervoert gingen worden, hetgeen ook zo plaats gevonden heeft.
Met deze stap vestigde Neetron Logistics zich als een solide vervoerder in de markt en namen de naamsbekendheid en werkzaamheden toe.

2007 Beroepsgoederenvervoer

Na een aantal succesvolle jaren besloten zij te stoppen met de pallethandel en zich 100% in te zetten in het transport.
Deze beslissing bleek een stap in de goede richting want in de loop van de tijd werden er 4 auto's bijgekocht en ook die werden ingezet in het beroepsgoederen vervoer.
Het kantoor bleef vertrouwd aan huis en fungeerde als zenuw-centrum en uitvalsbasis voor de chauffeurs. Geen zending te groot, te klein of ingewikkeld Neetron Logistics verzorgde het complete traject en nam hierbij de zorgen weg bij de klanten hetgeen zeer gewaardeerd werd!

Het vervolg......

Door de jaren heen bewoog Neetron Logistics zich mee met de verschillende economische periodes en heeft zichzelf altijd staande weten te houden tot aan 2017 en het tijd werd om de volgende uitbreiding te gaan realiseren en uit te gaan kijken naar een vennoot om de groei en toekomst van Neetron Logistics te waarborgen, dit bleek achteraf een schot in de roos!
Door deze stap is alles in een stroom versnelling terecht gekomen en heeft het zich verder ontwikkeld tot een volwaardige logistieke partner. Uitbreiding in wagenpark, transport en expeditie, warehousing, inklaring en afhandeling van containers, het zijn maar een paar facetten die inmiddels zijn ontwikkeld en operationeel zijn. Door de grote diversiteit in onze opdrachtgevers is Neetron Logistics inmiddels uitgegroeid naar een serieuze logistieke service provider en hebben nog verschillende uitdagingen op ons verlanglijstje staan waarvan wij verwachten ook deze succesvol te ontwikkelen zonder het persoonlijke karakter van ons bedrijf, klanten en medewerkers uit het oog te verliezen.